Styrelsen

Föreningens styrelse har tillsammans med förskolechefen ansvar att förskoleverksamheten innehåller lärande och utvecklingsmöjligheter av hög kvalitet för barnen samt följer gällande lagstiftning och styrdokument.

Styrelsen ansvarar också för föreningens ekonomi på en övergripande nivå.

Mellan föreningsstämmor är det styrelsen som beslutar i frågor av policykaraktär.

Karl Dingertz

Sekreterare

Gunilla Dahl

Kassör

Lars Johansson

Ledamöter

Pablo Dahlin

Marja Hillerström

Suppleanter

Maria Lagerström

Kristina Salenstedt-Linder

Personalrepresentant

Maria Fabién

Medlemskap

Genom ett medlemskap i föreningen kan du vara med och påverka inriktningen av förskolans verksamhet.

På den årliga föreningsstämman har du som medlem rösträtt och kan påverka verksamhetsplanen och val av styrelse. Som medlem får du även kostnadsfritt låna förskolans lokaler för barnkalas. Vårdnadshavare med barn inskrivna på föreningens förskolor kan bli medlemmar.

Så här bli du medlem

Avgiften är 100 kronor som du betalar till förskolechefen eller på PlusGirokonto 5 82 41-1. Ange ditt namn, adress, och e-postadress. Medlemskapet är personligt.

Katarina Barnstugeförening är en ideell förening som drivit förskoleverksamhet sedan 1906. Föreningen äger och driver förskolor i Stockholm. Genom ditt medlemskap i föreningen kan du vara med och påverka förskolans verksamhetsinriktning vid årsmöten.